Zoek de foto's!!! - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu Zoek de foto's!!! - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu

Zoek de foto's!!!

Blijf op de hoogte en volg Els

21 September 2005 | Zweden, Enskede

Hallo,
was ik weer ff... Ik heb de foto's even bij de goeie berichtjes gezet en een beetje in volgorde...Dus voor de nieuwe foto's moet je ff zoeken!!
Liefs

• 21 September 2005 - 12:29

Bjorn:

hoi,heb me gister in de vingers gezaagd zit nu een weekje thuis.mooi weer om in de tuin te zitten! beetje lasig met links typen, was toch al niet te snel!gr bjorn

• 22 September 2005 - 16:48

Maud!:

Heeeeeejj zus! Is het nog leuk? ik vond je kaartje erg tof! hij ligt nu als het goed is bij Karin en dicky in de bus :)! en bijijna 1 oorbel door het doucheputje heen... het sluitingdingetje viel er af... (door t putje) en even later t knopje bijijijnaa..:D maar ik was natuurlijk weer net optijd! maar ik ga er nu weer vandoor..! heel veel plezier op dat feessie zometeen! Kusssssiiii je zusssiii:)

• 22 September 2005 - 16:53

SGanne:

Heuj Elsjee.. Hoe is die daar? beetje gezellig? als ik al die berichten en dergelijke zo lees wel:) Tis ook nog altijd even gezellig in de keet dus:) Maaruh mooie site, Met die foto's erop enzow { kunnen wij ook nog een beetj meegenieten } Maar ik gaat weer kben druk:S:P Veel plezier..
    Xx,,, Hullegie

Maud:

theo

• 24 September 2005 - 03:19

Gerard:

ha die els,jaja hehe eindelijk ben ik erweer van ahoy,tis toch wat later geworden dan verwacht!ik heb echt al die artiesten gezien van 1 meter afstand,wel lachu.....toen ut hahoy nog knetter vol zat stond ik al op de bune!maja kga nu lekker slapen en morgen ga ik een piercing door mn linker wengbrauw heen knallen,maar dan wel aan de binnenkant!lekker fout dus...doeidoei kusss gerard

• 24 September 2005 - 11:31

Kim D.:

hej els! kzit nu mooi met me pootje omhoog dus heb mooi tijd om op je site te kyke! Leuke foto's allemaal!!! succes met alles daar en nu kunnen we allebei niet naar de bathmense kermis! hahaha kuszz

• 25 September 2005 - 16:57

Maud!:

Hee zus! hoestnou? Hier wel goed! verloren vandaag maja.. nix an te doen:)! oma komt zooooo!! ze heeft dr oorbel vastzitten ofzo... en dan moet ik 'm er ff uithalen! maarjaa.. ik zal wel even naarje site gaan kijken .. ooh ze komt er nu al aan dus ik ga weerr...! doeeeeeeeeeejjj kuss

• 25 September 2005 - 20:33

Syllibillie:

Jo, Els. Alles goed in Swudu? Hier is alles oké. Vandaag met dames 2 wel verloren (2-1), maar ja we moesten ons sparen voor volgende week hè(VOORWAARTS 2)!! Morgen naar Guus. We proberen de fotocamera mee naar binnen te smokkelen dan kun je ook een beetje meegenieten van het concert. Nu maar hopen dat hij Brabant en Geef me je angst gaat zingen... Kus en toedels!!

• 26 September 2005 - 10:52

Bjorn:

moet morgen ff naar het ziekenhuis kijken wat er nog aan zit!gr bjorn

• 26 September 2005 - 11:23

Els:

Bedankt voor al jullie lieve kaartjes :D:D
    Liefs Els

• 26 September 2005 - 16:42

Miranda:

Dag Els...
    Hoe is het?Nog steeds na je zin??
    Ik nodig je uit voor me verjaardag voor zondag maja je bent er niet hihi...biertjes hou je tegoed...
    Ik spreek je wel weer op msn dag dag Kus

• 26 September 2005 - 16:48

Gerco Pleiter:

Hey Els,

Mijn zusje wilde ook een logboek bijhouden. Zij gaat namelijk 3 maand naar Australië toe. Daarom moest ik gelijk aan jou denken, dus heb maar ff de site doorgegeven! Het zal vast wel goed gaan met jou daar, aan de foto's te zien! Op voetbal na misschien, maar daar kan ik over meepraten! Ik heb zaterdag mijn eerste echte wedstrijd gespeeld en alle beenspieren overbelast! Maar het is wel leuk. Ik loop trouwens op zaterdag de P :D! Have fun out there, kissis Gerco

• 27 September 2005 - 04:29

Marjon & Inky:

Nihao!

Leuk om die SMS-jes van je te ontvangen!!! Alleen zo'n eentonig bericht, hahahaha!!! Bedankt voor je emailtje. Echt leuk! Als het goed is, heb je ons reisverslag net gekregen! Mooi ook dat we vanuit hier met je kunnen mailen/contacten. Fijn ook om je zo te volgen! Nog effe en dan gaat Dames 1 haar punten halen. Met Karin en Wiljo aan het roer en Maaike op de weg terug en de vooruitgang die alle speelsters nu maken, komt dat helemaal goed. Alleen balen van Joyce en Kim D.!

Voor jou wat minder, maar Inkie vindt het fijn dat Feyenoord bovenaan staat... we blijven nog maar iets langer weg, dat helpt waarschijnlijk.

Heel veel plezier en succes met je huishouden en je pleegkind!

Liefs Marjon en Inkie

• 27 September 2005 - 14:33

Marieke:

he els. Hur ar det? ik heb eindelijk je site ontdekt. volgens mij heb je t wel naar je zin daar. lekker ding is "je kindje" trouwens. succes met voetballen en niet weer door je enkel gaan he?
    ps thanks voor je kaartje lief dat je aan ons denkt.
    x marieke en wes

• 27 September 2005 - 14:48

Jessica:

he elsje

hoe is het daar wat een leuke site.
    wat een scheet van een kind heb je het een beetje naar je zin daar.
    het ziet er wel super gezellig uit.

nog heel veel plezier en succes daar kus jessica

• 27 September 2005 - 15:22

Hendrik:

He Els, leuke foto's maar wie is dat kleine kereltje dat er zo vaak op staat?