Nog ff een paar leuke foto-tjes :D
Blijf op de hoogte en volg Els
09 Juni 2006 | Zweden, Enskede
Tot zaterdag (of andere dag) allemaal.... Kusjes
kleine update: 11 juni 14.30
Heb er weer wat foto's bijop gezet;
Van de week heeft Max een nachtje bij mij boven in bed geslapen... (hij heeft heerlijk geslapen denk ik.. ikke wat minder ;) Van ieder zuchtje van hem werd ik weer wakker! Maar het was wel erg gezellig. De volgende dag werd hij om 07.00u wakker.Hebben eerst nog een tijdje Emil & Pippi gekeken boven in bed en om hald 8 is Max naar beneden gegaan.Jacob was al wakker,dus kon ik nog ff lekker verder slapen :P (nog bedankt Jacob ;)
Verder was ik de afgelopen week boven druk bezig met de collages voor de familie...Wist eerst niet zo goed wat ik aan de fam. moest geven,maar een collage is natuurlijk wel erg leuk he?!Was van de week dus ff snel naar de IKEA gereden voor 2 lijsten, een grote en een kleine.Wou eerst alle foto's is 1 doen,maar dat werd een beetje te vol.Dus nu heb ik er een voor Kaj en 1 voor Max.Afgelopen vrijdag was ik dus boven nog even bezig om de laatste foto's vast te plakken van Max's collage..Komt Max ineens boven in de computerkamer.. Ik ging gewoon verder..hoor ik ineens *KRAK* ging die bovenop de lijst van Kaj staan...kapot!!Ahhh %#&dorie... (netjes uitgedrukt, ik was echt pissig) dus heb ik de lijst meegenomen naar benden om te laten zien aan Jacob & Ellen... Ellen dacht eerst dat ik hem voor mezelf had gemaakt..Goh wat weinig foto's van Max zei... Toen dacht ik.. Nou dan haal ik die andere lijst ook maar vast naar beneden!
Anders had ik ze vandaag gegeven tijdens het ontbijt..Maar het ging dus ietsjes anders.Ze vonden ze wel heeel erg leuk!
Vammorgen hebben we dus buiten gebruncht..Was erg lekker.Vandaag is de laatste dag dat we met zn allen kunnen eten..ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dus daarom dacht ik ook,dan is het leuk om de kado's dan te geven :P
Ik kreeg kado's van de familie :D Met mn verjaardag kreeg ik al tacoborden..vandaag kreeg ik schaaltjes om de groentes enzo in te doen..Leuk he!Ook kreeg ik een t-shirt met een foto van Kaj & Max erop!!En een kaartje erbij.Echt ZO SUPER LIEF!!!
Sja.. en nu is het nog maar een weekje, ben strax begonnen met vast wat kleren op te vouwen en mn kasten op te ruimen..Dat was wel raar hoor. Het zit er nu gewoon bijna op :(
Nu ga ik voetbal kijken!! Hup Holland!!
Leuk trouwens die smsjes gister toen Zweden aan het voetballen was!! :D
Kus
09 Juni 2006 - 11:54
Mams:
Ze zijn echt leuk!!
Tot over een week!!
Dikke kus.... -
10 Juni 2006 - 21:25
Marjon En Inkie:
Zeg.... 't is toch maar goed dat je weer terugkomt, want dat Zweden maakt er ook niet veel van! WAT EEN KANSEN!!!! Ik zou haast zeggen.....
Maar goed, tot volgende week! Geniet er nog effe van! -
11 Juni 2006 - 10:14
Ellen B:
Wat een schatjes, echt leuke foto's!
Maak er nog een leuke week van,
Dikke kus en tot volgende week.
Gr. Ellen -
11 Juni 2006 - 16:43
Dick:
Sjonge jonge jonge wat een lieve schatjes! Ik smelt gewoon! Blablablablabla! Het wordt echt tijd dat je terug komt! XXX
12 Juni 2006 - 06:46
Tim, Maaike En HH:
Hi Els,
Veel plezier nog de laatste week (en sterkte met "afscheid" nemen)... en we hopen je snel weer te zien.
groetjes van ons 3-en -
12 Juni 2006 - 13:09
Kien:
aaah lieve foto's! tot van t weekend!!!!
Kus kien -
12 Juni 2006 - 16:04
Kimberbillie:
He els
Mooie foto's en een heel leuk die collage's.
Jeetje dit is dus echt je laatste week, echt snel gegaan he..
En dit weekend gewoon weer hier.
Zie je snel
Kus van mij -
13 Juni 2006 - 13:26
Kim D.:
oeh nog een paar daagjes en je bent alweer trug!! Gaan we wel ff bieruh met wilp-a feest he!!
kuss kim -
13 Juni 2006 - 14:27
Oilily-Billie:
Geniet er nog even van Ellen en Jacob, straks is ze weer lekker bij ons!!
Elske, doe het kalm aan en geniet jij er ook nog even van!!
Dikke kus! -
nog 2 nachtjes!!!!!!!!!!
-X- -
15 Juni 2006 - 21:02
Kok:
Mooi he van Zweden, maar wel jammer in de laatste minuut.. Maar een ontzettend mooie wedstrijd....
Nou nog paar nachies en dan ben je weer back in HOLLAND en kun je de wedstrijd lekker in je eigen landje kijken...
mzzl en dikke kus uit klarenbeek -
18 Juni 2006 - 13:31
Kimberbillie:
He els
Vond het gister echt heel gezellig bij de barbeque. Echt leuk dat je weer terug bent. Heb je gisteravond jammer genoeg niet meer wilp a gezien, maar dat maakt niet uit, we kunnen elkaar nu weer vaak genoeg zien.
Geniet nog even van je vrije dagen en straks wie weet worden we wel collega's. Zou wel lachen zijn.
Dikke knuffel
van mij -