Weer een stukje uit het dagboek..... - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu Weer een stukje uit het dagboek..... - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu

Weer een stukje uit het dagboek.....

Blijf op de hoogte en volg Els

30 Augustus 2005 | Zweden, Enskede

23 aug: 9.30 eruit. 's Middags was ik allene met Max thuis, Ellen en Jacob gingen naar hun oude huis om daar schoon te maken( ze hebben het verkocht!) Het ging wel aardig goed...Max moest af en toe wel een beetje huilen.'s Avonds kwam er een mannetje naar de pc kijken en die heeft er ook voor gezorgd dat ik foto's kan plaatsen op mn site!!(Y)
24 aug: 9.30 wakker gemaakt voor verse broodjes!! 11.00 gingen Jacob, z'n vader en Ellen weer naar het oude huis om te poetsen!Toen Max lag te snurken heb ik mn foto's op i-net gezet!Leuk zijn ze he?! We aten vroeg, want Jacob ging kleiduiven schieten!Ik heb lekker boven voetbal gekeken,Ajax-Brondby(met streepje door de o)Leuke wedstrijd hoor!!
25 aug:7.15 kwam Ellen naar boven met de babyfoon. Gelukig sliep Max tot 9.15u. 's Middags b-tje huishouden gedaan(waar ik erg goed in ben...al zeg ik het zelf) Daarna lekker nix gedaan, Film gekeken, In Oranje op Canal+
26 aug:8.00u beneden, Jacob moest papieren ondertekenen van't oude huis. Max sliep tot 9.45u. 's Middags gefietst met Max en naar de voetbalclub gewandeld, groot complex, wel oud!
27 aug:11.30 wakker!!'s Middags naar een uitwedstrijd van de dames van Enskede wezen kijken!Gaaf man,entree betalen :) spelen op kunstgras, met ballenmeisjes, officiele scheids + grensrechters. Ze wonnen met 4-1!Daarna boodschappen gedaan in een MEGA grote supermarkt.
28 aug:Tegen 12.00u naar een culturele markt gereden 5 km hier vandaag. Viel wel erg tegen dus met een uur waren we weer thuis.Toen heb ik de 2e helft van Ajax-Feyenoord gekeken (en voor alle FEY supporters,Bjorn H,Bjorn B,Vader, Neefjes Huub & Sander en de rest Gefeliciteerd hoor!) 's Avonds moest ik op Max passen wat z'n ouders gingen naar de bioscoop.20.30 sleip Max en om 21.00 werd ie al weer wakker.Toen ik naar bed ging on 22.30 sliep hij nog niet!!
29 aug:Vandaag voor het eerst een dag met Max allen thuis.z'n ouders zijn allebei aan het werk.Het ging erg goed...Om half 6 zijn we naar het sportcomplex gelopen om een training te kijken van de dames,maar omdat het een rustige training was zijn we snel weer gegeaan.Ellen heeft nog even met de trainer gepraat. Die zei dat we beter morgen(vandaag) konden komen want dan was de training veel fanatieker!Op maandag doen ze altijd rustig aan ofzo...Hij had al wel gehoord dat er misschien iemand uit Nederland wou komen voetballen...
30 aug: Vannochtend met Ellen & Max naar Stockholm gegaan voor mijn taalcursus.Ik zit een klas met 14 meiden waarvan 9 ook au-pair zijn. En ze komen uit,U.S.A, Taiwan,Frankrjk,Duitsland,Ukraine,Trinidad,IJsland,Peru. Een aardige mix dus. De les was leuk en erg leerzaam,veel dingen opgeschreven en nu maar goed oefenen dus!Vanavond ga ik dus weer naar een training kijken!!

@ Dianne; Tuurlijk ken ik het Baby Shark liedje nog...B(ned. versie)baby Haai tututututututu....bla bla bla Surfer dood!!
@ Urs; Ik vind het leuk dat je zo belangstellend bent hoor!!!XXX
@Kimberlybillie; ze vonden het zeker leuk dat ik dat pakje had meegenomen!!
@ Chris & Ad; idd geweldig shirtje he?!En het leuke is...ik heb er zelf ook 1!!;)
@ fam.Hulscher; Ik heb al heel veel scheetjes gelaten,mn dekbed is helemaal bruin!!(oeps nou laat ik dr weer een)Prrrrr
@ Tim Bakker;Ik ben benieuwd wanner papa en mama een foto van je sturen!
@ Maud; Ja stuur alles maar op....
@ Hanny;Cu in Svenska zomer 2006!
@ Mlies; Bedankt voor je mailtje
@ thuis; Bedankt voor alle mailtjes....XXX

Nou dit was het wel weer. Ik kan niet iedereen wat terug sturen, moet ook het huishouden doen enzo he?! ;))
Maar blijf vooral mailen (lange verhalen...) en reacties geven op de site en bellen en smsen kan ook nog steeds hoor.. en de postbode loopt ook steeds dit huis voorbij!!;) :)

Tanneforsvägen 9
122.47 Enskede
mob.tel.nr: 0046707426673
huis tel.nr: 004687784269

-XXX- Els Hej då

• 30 Augustus 2005 - 13:49

Tim, Maaike En Hans-Hugo:

Hi Els,
    Met die voetbaldames klinkt het vrij professioneel..
    Ik wist trouwens niet dat je zo goed in het huishoudelijk werk was ;-)
    Tja, wat betreft AJAX.. de prijzen worden aan het einde pas verdeeld... dus laat ze nu nog maar lachen.
    De foto's van Tim zal ik binnenkort ff mailen.
    tot gauw

• 30 Augustus 2005 - 17:15

Ivonne:

Zozo Els, dat ziet er allemaal voortvarend uit!! Ik hoop voor je dat het allemaal een beetje wil vlotten met je cursus, zodat je je(toekomstige) teamgenoten onderuit de zak kan geven als ze het verprutsen!! Dat zal nog eens lachen zijn... :) Ik was net nog even in de chatbox (wat klinkt dat sletterig....) maar helaas, geen Els... Doe het kalmpjes aan en oh ja, had je alweer iets in de bus?? (je weet het maar nooit, als al die postbodes zoals jij zijn.... ;))
    Tot... Kuzz Ivon (en de rest!!)

• 30 Augustus 2005 - 19:40

Gerrit, Edith, Heleen, Laura:

hoi els, zojuist al je verhalen gelezen. zo te horen komt het wel goed met jou daar in zweden. dat de postbode julllie huis voorbij loopt, dat kan natuurlijk niet, gaan we zeker wat aan doen!
    groetjes.

• 31 Augustus 2005 - 07:44

Els:

Bedankt voor jullie reacties!!!
    Ik mag donderdag een keer meetrainen met het 1e(maar ik zat net te bedenken dat ik dan ook moet oppassen om Max)Hmm dus ff kijken wat het word!!
    Groetjes

• 31 Augustus 2005 - 08:14

``ome``Herman:

Els, ik heb vandaag contact gehad met de KNVB in Zeist m.b.t. eventueel voetballen in Zweden, je moet je gwoon aanmelden bij de club, deze dienen een verzoek in te dienen bij de Zweedse voetbalbond, die dan weer om vrijgave van jou zal aanvragen bij de KNVB in Zeist. Mij werd gezegd dat dit al met al wel een maand kan duren.
    Groetjes van ons allemaal.
    Herman, Josè,Floor en Malou

• 01 September 2005 - 13:32

Derk Waterman:

Els je Eurocamp je bent fantasties.Dikke kus en tot snel hahaha je weet waarom

• 01 September 2005 - 13:33

Hans-Hugo:

Hi Els,
    kep een paar foto's naar je hotmail gestuurd.
    doeiii

• 01 September 2005 - 13:35

Els:

Heb nog niets ontvangen hoor HH?!Kan nog komen....w8 ff af...XX

• 02 September 2005 - 15:23

Inky & Marjon:

Ha die Els!!!
    Gaaf werk om op deze manier op de hoogte te zijn/blijven van jouw reilen & zeilen. Die foto's zijn super, nodigen ook uit om Zweden te verkennen! hahaha Goed teken dat je aan de voetbal gaat want dan kom je mooi topfit terug! Wel bij Wilp dus en niet bij een ander cluppie! Dut ut rustig an en genieten!!! XXX

• 03 September 2005 - 07:03

Maud:

Hee zus! bedankt voor je smsje! drink je er 1 op me? kusss

• 03 September 2005 - 17:29

De Neutjes:

Hoi Els.
    Zo te lezen heb je het goed
    naar je zin in Zweden.
    Jammer voor jou dat Ajax heeft verloren, maar het seizoen is nog lang.
    De jongens waren natuurlijk
    wel blij.
    Verder is hier ook alles oke. Het is leuk om op deze
    manier met jouw kontakt te houden. Groetjes Fam. Neuteboom

• 05 September 2005 - 14:48

Inge:

Heej,
    Hier een super bericht van mij, ik zit nu een tijdje op deze site rond te neusen enzo te lezen heb je grote plannen en veel te doen!! Tis leuk om te lezen wat je zoal doet en waar je mee bezig bent!!
    Meid ik spreek je snel weer!!!
    Liefs Inge

• 08 September 2005 - 13:15

Hetty:

hoi els het is mij zowaar gelukt om op jou site te komen en anouk heeft mij net uitgelegd als ik hier een berichtje tik dat het dan bij jou komt ik vind het leuk te lezen dat je het naar je zin hebt en aan al die berichtjes te zien een heleboel mensen met mij ik wens je al het goede en nu dit zo makkelijk gaat laat ik vast nog wel vaker van mij horen doei els de groetjes van ons allemaal

• 16 September 2005 - 10:07

Jam Bek:

hallo els hoe gaat die daar kun je al goed eten klaar maken.ik hoop dat het je goed bevald.hier word het weer slecht bij jullie ook.vandaag verjaardag van joke dus je loopt een biertje mis.
    nou heel veel groetjes van anne jam bek.