Foto\
Blijf op de hoogte en volg Els
24 Augustus 2005 | Zweden, Enskede
Ik heb er wat foto's bij op gezet!!
Groetjes
24 Augustus 2005 - 14:45
Ellen:
Hé Els, dat ziet er leuk en gezellig uit. En wat een schatje is Max zeg.
Beetje jammer van dat A...shirt, maar ja. Kan jij ook niets aan doen.
ik spreek je op msm, X Ellen -
24 Augustus 2005 - 16:58
Bjorn:
duurt ff ben ook niet zo snel met computers!!
maar heb de site gevonden!
jammer van die ene foto we zullen vanavond wel zien wat het word? -
24 Augustus 2005 - 17:30
Billie (top):
Du er sa fin!! -
24 Augustus 2005 - 18:11
Dianne:
goh Els, het ziet er allemaal wel errug vervelend uit zeg ;o)))))
Geniet ervan en ik zet je site bij mijn favorieten en ik kom regelmatig kijken hoe het je vergaat daar in Zweden!!
Heel veel groetjes en een dikke kroel van Noor, Lieke en Dirk die afgelopen week spontaan het Baby Shark liedje begonnen te zingen (ken je het nog?)
Groetjes van Gerben en Dianne -
24 Augustus 2005 - 19:03
Mlies:
Heej Els, Wat een leuke foto's zeg! Heb je Max al bje onder de duim?! De dames hebben vnvnd jammer genoeg verloren met 3-0! Zaterdag gaan ze winnen! Ik hou je op de hoogte!! En spreek je wel een x weer op msn! kuss -
24 Augustus 2005 - 19:46
Ursulien:
Hallo duifje, hoe gaat ie?, Aan de foto reportage te zien heb je een riant onderkomen. Leuke foto's, Ben je al naar zweedse taalles geweest en/of leuke mensen ontmoet?
Wat veel vragen Hé, maar deze postduif is gewoon belangstellend.
groetjes en tot de volgende keer op msn. groetjes van alle duiven hier in huis. -
24 Augustus 2005 - 20:29
Kimmy Billie:
He els
Leuk man al die foto's. Hebben we enig idee waar jij uitspookt. Ik zie je al zo staan hoor op dat voetbalveldje midden in Stockholm dat is wel stoer. En wat een stoer ventje zeg met zijn ajax pakje aan. Vonden ze zeker wel lief he dat je die had mee genomen.
Nou de groetjes maar weer
van mij. doei doei -
24 Augustus 2005 - 20:34
Christian:
ik vind het shirt wel super hoor...
3-1 ole ole ole -
24 Augustus 2005 - 21:35
Joke:
Hoi Els
Bij deze ben ik de foto's aan het kijken met je moeder en ze zijn heel mooi. Kus Joke M em vam Edith -
25 Augustus 2005 - 17:11
Ad Van Der Hoek:
Hoi Els,
Leuk idee die site! Ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt. Prachtige ervaring. Wat is dat voor raar shirtje trouwens wat je meegenomen hebt...? Groet, Ad -
25 Augustus 2005 - 17:44
B,j,p,s,g En Cato.:
Hoi scheetzak.Heb je al veel scheten gelaten in Zweden????De foto's zijn wel leuk,komen er elke dag nieuwe foto's?En nog bedankt voor die Zweedse munten.Sara dacht dat die munten voor haar waren.Maar ik had gezegd dat ik die voor m'n verjaardag had gekregen.maar ik snap het niet echt hoeveel euro het precies is.
Doei Doei groetjes van fam.hulscher -
25 Augustus 2005 - 21:23
Bep:
hoi els ik was bij hans v dijk zijn verjaardag en ik heb je foto's gezien leuk tot de volgende keer gr bep en george -
26 Augustus 2005 - 08:20
Hans-Hugo, Maaike En Tim:
Hi Els,
Ziet er allemaal erg goed uit! Hoop dat je het naar je zin hebt...
Leuk shirt zeg ;-) .. laat de rest maar lullen ..
Ik zal voor Tim ook maar eens zo'n shirtje halen. zal Maaike leuk vinden ;-))
Ben trouwens benieuwd naar je voetbalervaring in Zweden. Heb je al een keer bij de club kunnen kijken ?
groetjes van ons drieën..
PS kan ik ook een mailtje sturen naar je hotmail ? .. dan kan ik een x een foto van Tim mailen.. -
26 Augustus 2005 - 13:03
Els:
Ja tuurlijk kan ik je ook mailtjes sturen naar m'n hotmail: elswagenaar@hotmail.com. Ik ga maandag kijken bij een training. Ze trainen op maandag, dinsdag en donderdag!! En... zaterdag 12 augustus ga ik naar Zweden - IJsland en dat word gespeeld in Stockholm!!En ja ieder z'n mening over dat shirtje!!!Ik vind hem wel stoer!!!
Groetjes and have Fun bij de 100 -XXX- -
26 Augustus 2005 - 16:46
Bjorn:
we zullen wel zien wat ht van het weekend weer word met dat shirtje?
word weer een zwaar weekend, succes bij de voetbal! -
26 Augustus 2005 - 16:49
Kien:
leuke foto's els!! we hebben t idd nog een keertje over dat a shirtje! haha! Kus -
28 Augustus 2005 - 09:48
Syllibillie:
Ha Els,
leuke foto's man. Je kamer ziet er leuk en(nog) netjes uit hoor haha. En Max is ook een scheetje zeg(zefs in zo'n shirtje....)
Gisteravond naar de 100 geweest, maar was lang niet zo leuk zonder jou hoor. Veel succes van de week met het kijken naar de training van de Zweedse dames. Ik hoorde van Karin dat het er nogal professioneel aan toe ging daar. Ben benieuwd, hou ons op de hoogte (foto's!!) en de groeten vanaf du Wurrupe. -
28 Augustus 2005 - 19:11
Neefjes Huub En Sander:
Ha die Els...
hoe staat het er voor in Zweden?? Begint de vrieskou al te komen dan kun je de muts van de beste club van Gelderland vv Beekbergen op doen..
Oh ja voor het we vergeten... hahaha Ajax - Feyenoord 1-2!!!!!!! Hand in hand, kameraden!
Gegroet
ik wel ha ha hup k2
groeten van de worp -
29 Augustus 2005 - 18:11
Lobke:
Ja, ik heb de site gevonden. Bij papa en mama op de computer!!! ziet er goed uit. Vooral max in dat prachtige shirt. Je bent de opvoeding goed begonnen.
de groetjes X Lobke -
30 Augustus 2005 - 09:45
Maud:
hi els,! ik heb je adidas veters gevonde! moet k ze opsturen? en wat dvd's? en de racoon CD?
p.s. wat een eer dat mijn foto op je nachtkastje staat:D
Kuss Maud -
01 September 2005 - 18:46
Tinus:
Heej Els,
Ik heb ff die foto's bekeken van je verblijfje, maar je zal wel errug heimwee hebben naar je eigen slaapkamertje van 3 bij 3 die je elke week moet opruimen voor je zakgeld! Hihi. Gaaf dat je zoveel eigen ruimte hebt, man! Ennu die Max is wel een skeetje, moet jij hem ook afleren dat ie aan die speen loopt te lurken?! Geintje... Ik hoop dat ie een beetje naar je luistert, maar met iemand die zoveel ervaring heeft als jij zal dat wel goed komen. Ik las dat je al lekker aan de poets wat geslagen, maar moest nou ook koken daarzo?! Als je nog wat snelle, makkelijke en natuurlijk overheeeeerlijke recepten nodig hebt, dan vraag je dat ff aan Mastercook Tinus he! Nou Els de Mzzl, maar weer! Ik hoop dat je daar een beetje mee kan voetballen zodat als je terug komt naar Wilp (duurt nog wel lang vind ik, hoor) het eerste ff een klasse hoger kan knallen! Goed?!
Dikke kus