De senaste nyheter från Sverige - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu De senaste nyheter från Sverige - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu

De senaste nyheter från Sverige

Blijf op de hoogte en volg Els

11 April 2006 | Zweden, Enskede

En dan nu.. het laatste nieuws uit het hoge noorden: (heb dus mn verslag uit NL af..lezen dus :D)
De maandag nadat ik uit NL kwam dus lekker lang geslapen.. beneden zaten Ellen en een architect,want de fam. heeft een 10 jarig bouwplan.. :lol: Ze gaan alles in huis veranderen.. en dat gaat erg mooi worden..denk ik..aan de tekeningen te zien :P
's Avonds kwam er een vriendin van Ellen eten en die nam allemaal oud speelgoed van haar kinderen mee voor Max :D Zat ook een BRIO trein bij, dus nu kunnen Max & ik een hele lange treinbaan maken.. Tof he ;) ;) dat hebben we dus de volgende dag gelijk gedaan.. Max helemaal blij! Had die week ook nog een extra wagonnetje erbij gekocht..voor Ellen hele mooie/warme Snoopy sokken en voor Jacob een tosti ijzer.Zomaar..,omdat de familie zo goed voor me is.. :D :D
Het weekend van 1&2 april zijn we naar Jacob's ouders geweest.Die hadden we al een tijd niet gezien..

• 11 April 2006 - 19:23

Els:

De rest volgt natuurlijk weer z.s.m
    Liefs Els

• 12 April 2006 - 11:08

Bolle Billie:

Hier is het net zo rustig als in jouw verslag. Weinig nieuws. De groeten uit Wilp! We bellen!

• 13 April 2006 - 12:51

Miranda:

Hai Els...
    Leuk verhaal hoor van je belevenissen uit Nederland...
    Dit weekend komen je ouders en zusje gezellig hoor...
    Geniet er van en ik spreek je op msn wel weer...
    Liefs Miranda

• 14 April 2006 - 13:33

Els:

Jeeeeeuujjj..
    Wat een leuk nieuws toch allemaal weerrrr:
    M'lies & Els mogen meedoen met de 4-daagse,(misschien wil de ene helft van de TwinBillies wel blaren prikken?)
    2e nieuwtje: Loes,Hans & Joke (jaja,dit word d\'r 1e X vliegen.. tof he?) komen me ophalen uit Zweden en wel op 15 juni, 17 juni vliegen we dan met z\'n 4-en weer naar huis!!
    En nu ga ik douchen,want mn papa,mama & Maudje komen zooo
    Liefs Els

• 14 April 2006 - 16:05

Karin:

Hey Els....heeeeeel veel plezier met de familie dit weekend.Wel jammer dat Maud er niet is met voetballen....had ze nog 10 minuutjes mee kunnen doen.Dat vindt ze namelijk errug leuk...haha...de zuipschuit.Leuk dat Hans,Joke en Marloes je in juni op komen halen zeg!!Echt tof.Had je in Zweden nog meegekregen dat PSV kampioen is geworden....haha.Mooi feestje in Eindhovuh hoor.Rolden om half 3 ofzo het café uit.Maar hotelletje om de hoek dus dat kwam helemaal goed.Groetjes aan de rest van de families en tot later.Big Kiss en liefs!!Ook van Dicky.

• 14 April 2006 - 17:51

Elsbeth:

hey els!!
    bedankt voor je smsje terug, en had al wel door dat jij dat was hoor ;)
    je hebt vast wel een goede "goede vrijdag" nu de familie dr is. Ook leuk dat je wordt opgehaald! Dan kunnen we mooi in Wilp-A een biertje drinken. Tot dan.
    Liefs

• 16 April 2006 - 14:50

Ellen B:

He Elsje,
    wat een leuk nieuws allemaal weer. Ik heb ook leuk nieuws, ik heb eindelijk de MP3 gekregen van Marlies! Leuk ding zeg, en makkelijk, bedankt. Het is vast gezellig met de familie. Heb je nog leuke uitjes gepland? IJsbar ofzo....moehaha.
    Gister heeft dames 1 gewonnen van Woezik, en morgen weer tegen Woezik, spannend dus. Vrolijke pasen daar, niet te veel eieren eten en groeten aan de rest.
    X Ellen

• 17 April 2006 - 09:55

Kim D.:

Heeey Els!!
    Btje laat maar een heel fijn pasen :)

• 18 April 2006 - 09:45

Mo:

Hey Els,

Hoe istie? Hier alles goed,
    gister verloren tegen Woezik 3-1! Het weekend was weer leuk, vrijdag naar ww geweest, ze hebben verbouwd is wel mooi geworre!!

Veel liefs

• 18 April 2006 - 09:51

Mlies,:

Hee els!

Hoe is het nu met je? Leuke pasen gehad met je ouders en zusje?
    Was weer top weekend hier, Mo alleen de waard? dacht ook dat ik je in kantine/pampus/boode heb gezien!
    Wij hebben gister 2-0 verloren helaas!
    Heb je al geoefent voor de 4daagse? Ik niet ga binnekort wel x rondje lopen! hahaha
    ohjaa ik heb de MP3 afgegeven aan ellen!
    Nou els ik spreek je nog wel en dan gaan we de camping reserveren..!

kusje

• 18 April 2006 - 17:30

Twin Billie:

JO!!! Hoorde van Maud en familie dat het weekendje leuk was, kwan ze nl tegen toen ik uit de kantine kwam.Ik draaide net de weg op met de auto, toen zij daar reden...... dus gelijk maar ff gevraagd!!! ook leuk...Marc heeft gister in de kantine jou Biertjes maar opgedronken....ja wat moet je er anders mee!!!! was gezelli!! dikke doeii x

• 18 April 2006 - 20:27

Mamsie:

Hey poep, ik ben zo benieuwd naar de familiefoto's. Komen ze er al gauw op??

• 21 April 2006 - 18:33

Ellen, Au-pair Moeder:

Hallo vrienden van Els!
    Gisteren zat Els te klagen omdat ze bijna geen post meer krijgt. Dit is dus een oproep om haar weer eens een kaartje te sturen. Alvast bedankt! Ellen

• 22 April 2006 - 08:59

Dick:

Hallo au-pairmoeder, ik heb de laatste tijd ook geen kaartje van Els gekregen hoor!

• 24 April 2006 - 16:35

O. Billie: