wachtwoord - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu wachtwoord - Reisverslag uit Enskede, Zweden van Els Wagenaar - WaarBenJij.nu

wachtwoord

Blijf op de hoogte en volg Els

27 Januari 2006 | Zweden, Enskede

AHHHHHHHHHHH, ik had vanmiddag mn wachtwoord veranderd van mn hotmail,maar nu ben ik hem vergeten en kan dr niet meer opkomen...#%¤K#"&L/%¤O#(&T ¤E!!/&¤

Heb dus ff een nieuw emailadres aangemaakt net: elswagenaar1@hotmail.com Heb al veel mensen weer toegevoegd... Maar sommige emailadressen weet ik dus niet uit mn hoofd...Meld me dus weer ff opnieuw aan aub!!

• 27 Januari 2006 - 20:52

M.Louise:

Is genoteerd!! Dus geen zorgen, je mist niks!! Veel liefs uit Nieuw Zeeland

• 28 Januari 2006 - 14:53

Carola Kok:

Dat is echt wel weer zo'n aktie dat Els Wagenaar over moet komen..... Echt iets voor jou... ( BLOND????? )

• 29 Januari 2006 - 17:12

Kien:

Haha lekker hoor elsje!!

Kus (hier is t nu ook wel beetje fris)

• 30 Januari 2006 - 13:28

Mathijs Winterman:

Wat leuk dat je bij mij bent geweest. Ik vond het wel veel te spannend, maar later moest iedereen het horen, dat je bij mij geweest bent! Ik heb het ook op het kwetternest verteld en daar waren ze wel een beetje jaloers op mij! Bedankt voor je lekkere snoepjes, want ik ben een echte snoepkont!!
    Groetjes van Mathijs en tot de volgende keer, daaaaaaaaaaaaaaaaaaag!!!!!!!

• 03 Februari 2006 - 20:13

Pap: