Ticket
Blijf op de hoogte en volg Els
04 Juli 2005 | Nederland, Wilp
Ik heb vanmiddag het ticket geboekt op transavia.nl. De bedoeling is dat ik op dinsdag 16 augustus 11.50 ga vliegen vanaf Rotterdam. De aankomst in Stockholm is(Skavsta) om 13:35 uur. Ik blijf daar 10 maanden! Het huis van de familie waar ik straks kom ligt 10 kilometer van Stockholm.Het gezin bestaat uit Jacob(vader), Ellen(moeder) en Max (bijna 1,5). Het is de bedoeling dat ik op Max ga passen en licht huishoudelijk werk ga verrichten waar ik natuurlijk erg goed in ben!! Nou nu is het wel weer even genoeg! Als ik meer nieuws heb dan meld ik me wel weer....
Groetjes
04 Juli 2005 - 19:01
KATRIEN!!:
ELSJE!!
allesS gOed met jou Okee mOoi zo dat het gOed met jOu gaat :P maar veel plezier in zweden en max maar je zit nu tOhg niet in zweden mar ja veel sucses
=X= katrien -
04 Juli 2005 - 20:18
Elsbeth:
kom maar op met dat nieuws dan.. :P
leuk deze site, goed idee!
zo kunnen we elkaar straks op de hoogte houden.
liefs elsbeth -
04 Juli 2005 - 21:02
Dicky En Karin:
ELSJE!!! Kun je ons wel 10 maanden missen??Wij jou niet hoor. Dus we komen wel naar Zweden. Ha ha. Leuk hoor, beetje koken, beetje huishouden doen. Daar ben je toch errug goed in...En anders bel je maar voor een recept. Liefs en tot de volgende keer. Leuke site btw. -
08 Juli 2005 - 13:15
Kim:
he els
grappig man zo deze site.
Ik ben benieuwd hoe je het gaat hebben in zweden maar dat komt vast goed met jou!!!!!
enne nog bedankt voor de ijsjes he was lekker en gezellie gister.
nou ik spreek je wel weer.
doei doei
Kim -
09 Juli 2005 - 16:53
Emma:
Hee Els! Ik wens je veel plezier in Zweden! Doe voorzichtig en geniet ervan! Ik neem aan dat jij ons op deze site op de hoogte houd?! Leuk! Groetjes en kus, Emma! -
11 Juli 2005 - 21:25
Dicky Dick:
Hey Els! Leuk idee man deze site! Wel bijhouden he? Wij zullen je uiteraard op de hoogte houden van alles wat hier in NL plaatvind qua feesten en alles wat je gaat missen! Je weet de sites wel waar je het nieuws kunt vinden toch? Groeten en alvast veel plezier! -
12 Juli 2005 - 18:15
Hendrik:
He Els ik zal je missen hoor. Veel plezier in Zweden en we spreken wel een keer af als je terug bent.xxxxxxxxxxxx -
14 Juli 2005 - 18:50
Maggi:
Hee Elsje,
We gaan je zeker volgen en houden je op de hoogte over het nieuws uit het geweldig grote dorp.
Veel plezier,ik spreek je nog!
Groetjes Maggi -
17 Juli 2005 - 09:25
Bjorn En Ellen:
hoi hoi
als je terug bent ben je een echte huisvrouw ha ha
veel plezier in zweden -
23 Juli 2005 - 14:51
Sylvia:
Ha Els!!
Leuke site. Op deze manier kunnen we je oppas-avonturen op de voet volgen. Lijkt me leuk. Nog een paar weekjes...... Veel plezier alvast!! -
30 Juli 2005 - 12:27
Noppie:
Tering 10 maanden naar Zweden, Els waar begin ja aan? Weet je wel hoe duur de drank daar wel niet is? Anyway veel plezier daar en ik zal regelmatig op je site kijken om je avonturen op de voet te volgen, succes!
Xje Noppie